Over ons.
HCN Hypotheekadvies

HCN Hypotheekadvies is een onafhankelijk hypotheekadvieskantoor. Wij adviseren en bemiddelen voor particulieren en zzp’ers/ondernemers bij het verkrijgen van een lening voor een nieuwe woning.  Ook bij het oversluiten van de bestaande lening of bij rentemiddeling ben je bij ons aan het juiste adres.

Sinds 1994 is het adviseren en bemiddelen bij een hypotheekaanvraag een onderdeel van Tuls Financiële diensten. Doordat er steeds meer vraag naar het afsluiten van hypotheken ontstond, hebben wij in 2016 besloten HCN Hypotheekadvies op te richten. HCN Hypotheekadvies richt zich op hypotheekadvies, hypotheekbemiddeling, herfinanciering en rentemiddeling. Door deze specialisatie kunnen wij je nog beter helpen in je zoektocht en advisering naar de juiste financiering van je nieuwe woning. Dit werk doen wij vanuit een christelijke visie, waarbij onafhankelijkheid, eerlijkheid, transparantie en betrouwbaarheid hoog in ons vaandel staan.

hcn-over-ons

Onafhankelijk advies

HCN Hypotheekadvies is een onafhankelijk advieskantoor. Wij zijn niet gebonden aan een financiële instelling zoals een bank of verzekeraar. Wij geven je een onafhankelijk, goed en eerlijk hypotheekadvies met scherpe rentetarieven. Wij zijn aangesloten bij ruim 40 geldgevers in Nederland.

Wie zijn wij?

CVN-231108-0260
Jan Tuls.   Erkend Hypotheekadviseur
"Al ruim 30 jaar heb ik ervaring in de financiële dienstverlening. Het begeleiden van starters op de woningmarkt heeft mijn passie.  Ik help je ook graag bij de onderhandeling bij de aankoop van je woning. Uiteraard beschik over alle benodigde vakdiploma's, en blijf ik door middel van cursussen en bijscholing op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de hypotheekbranche. 

Deskundigheid

Bij HCN Hypotheekadvies krijg je altijd deskundig advies. De wettelijke toezichthouder Autoriteit Financiële Markten, AFM, heeft ons kantoor na toetsing de benodigde vergunningen verleend. Daarnaast beschikken wij over de vereiste vakdiploma's. Permanente educatie is hier een onderdeel van. Hierdoor kunnen wij jou als klant informeren en adviseren over nieuwe en actuele onderwerpen

hcn-erkend-financieel-adviseur
Logo Erkend Hypotheek Adviseur Black
Logo duurzaam wonen