Over ons.
Hypotheek Consultancy Nederland

Hypotheek Consultancy Nederland is een onafhankelijk hypotheekbemiddelaar. Wij adviseren en bemiddelen voor particulieren en zzp’ers/ondernemers bij het verkrijgen van een lening voor uw nieuwe woning of bij het oversluiten van uw bestaande lening. Daarnaast kunnen wij u ook helpen bij rentemiddeling.

Sinds 1994 is het adviseren en bemiddelen bij een hypotheekaanvraag een onderdeel van Tuls Financiële diensten, ons assurantie- en administratiekantoor. Doordat er steeds meer vraag naar het afsluiten van hypotheken ontstond, hebben wij in 2016 besloten Hypotheek Consultancy Nederland (HCN) op te richten. HCN richt zich op hypotheekadvies en –bemiddeling, herfinanciering en rentemiddeling. Door deze specialisatie kunnen wij u nog beter helpen in uw zoektocht en advisering naar de juiste financiering voor uw droomhuis. Dit werk doen wij vanuit een christelijke visie, waarbij onafhankelijkheid, eerlijkheid, transparantie en betrouwbaarheid hoog in ons vaandel staan.

hcn-over-ons

Onafhankelijk advies

HCN is onafhankelijk, omdat wij niet gebonden zijn aan een financiële instelling zoals een bank of verzekeraar. Wij geven u een onafhankelijk, goed en eerlijk hypotheekadvies, met scherpe rentetarieven. Dit kunnen wij voor u realiseren, omdat wij aangesloten zijn bij ruim 40 geldgevers in Nederland. Daarnaast handelen en werken wij vanuit onze christelijke principes.

Wie zijn wij?

hcn-eigenaar
Jan Tuls.    Hypotheekadviseur
"Al ruim 25 jaar heb ik ervaring in de financiële dienstverlening. Ik ben gespecialiseerd in het adviseren van zzp'ers en de particulier rondom administratie, hypotheken en verzekeringen. De afgelopen jaren heb ik veel praktijkervaring opgedaan in mijn assurantie- en administratiekantoor. Ik beschik over alle benodigde vakdiploma’s, en blijf door middel van cursussen en bijscholing op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de hypotheekbranche."

Deskundigheid

Bij Hypotheek Consultancy Nederland (HCN) krijgt u een deskundig advies. De wettelijke toezichthouder AFM, Autoriteit Financiële Markten, heeft ons kantoor na toetsing de benodigde vergunningen verleend. Daarnaast beschikken onze hypotheekadviseurs over de vereiste vakdiploma’s. Permanente educatie is hier een onderdeel van. Hierdoor kunnen wij u als klant informeren en adviseren over nieuwe en actuele onderwerpen.

hcn-erkend-financieel-adviseur