Partners.
HCN Hypotheekadvies

Groot Nieuws Radio

Tuls Financiële Diensten 

Eindelijk Geregeld

Groot Nieuws Radio is partner van HCN. Met de businessclub delen we het verlangen om 24/7 christelijke radio mogelijk te maken.
www.grootnieuwsradio.nl

Administratiekantoor
Tuls Financiële Diensten is een financieel advieskantoor. Wij verzorgen de boekhouding van zelfstandig ondernemers. Wij stellen de jaarstukken op, verzorgen de belastingaangifte en de salarisadministratie voor je personeel. Tuls Financiële Diensten is gespecialiseerd in de begeleiding van ZZP-ers.

Eigenaar Jan Tuls is naast Erkend Hypotheekadviseur ook Erkend Financieel Adviseur. Zijn kantoor is opgericht in 1994. Door zijn jarenlange ervaring kan hij een degelijke financiële rapportage opstellen voor je hypotheekaanvraag.
www.tuls.nl

Eindelijk Geregeld verzorgt voor u de complete afhandeling van alles wat er na een overlijden geregeld moet worden. Belasting- aangiftes, huis & hypotheek, abonnementen opzeggen, een onderkomen voor uw huisdier en alles wat u verder nog kunt bedenken. Als u uw nalatenschap vooraf al in kaart wilt brengen, kunt u bij 'Eindelijk Geregeld' een Persoonlijk nabestaanden plan opstellen. Daarmee zijn uw nabestaanden goed voorbereid en weten wat er op dat moment geregeld moet worden en vooral ook hoe u dat graag wilt. Geen zin of tijd om zelf uw administratie te doen? Ook dat regelt Carien voor u.
www.eindelijkgeregeld.nl