Partners.
Hypotheek Consultancy Nederland

Groot Nieuws Radio

Eindelijk Geregeld

Tuls Financiële Diensten bv

Groot Nieuws Radio is partner van HCN. Met de businessclub delen we het verlangen om 24/7 christelijke radio mogelijk te maken.
www.grootnieuwsradio.nl

Eindelijk Geregeld verzorgt voor u de complete afhandeling van alles wat er na een overlijden geregeld moet worden. Belasting- aangiftes, huis & hypotheek, abonnementen opzeggen, een onderkomen voor uw huisdier en alles wat u verder nog kunt bedenken. Als u uw nalatenschap vooraf al in kaart wilt brengen, kunt u bij 'Eindelijk Geregeld' een Persoonlijk nabestaanden plan opstellen. Daarmee zijn uw nabestaanden goed voorbereid en weten wat er op dat moment geregeld moet worden en vooral ook hoe u dat graag wilt. Geen zin of tijd om zelf uw administratie te doen? Ook dat regelt Carien voor u.
www.eindelijkgeregeld.nl

Administratie en Assurantiën
Zzp’ers die net beginnen, kiezen vaak voor een goedkope boekhouder of een vriend die handig is met cijfers. Begrijpelijk, maar niet altijd de beste keus. De cijfers zijn de basis voor de hypotheekaanvraag. Tuls Financiële Diensten is gespecialiseerd in de begeleiding van ondernemers. En is heel sterk in de begeleiding van startende ondernemers.
www.tuls.nl