Werkwijze.

 

Onze Werkwijze

Eerste gesprek.
Het eerste gesprek is een oriëntatiegesprek en is kosteloos. Wij inventariseren je wensen en situatie. Daarnaast krijg je uitleg over de verdere vervolgstappen, onze dienstverlening en over de kosten van advies en bemiddeling. We spreken af op ons kantoor in Schalkwijk of via Teams. Buiten kantooruren afspreken? Ook dat is geen probleem.

Documenten verzamelen en aanleveren.
Na het eerste gesprek ontvang je van ons een uitnodiging om je documenten te uploaden in onze online omgeving.

Tweede gesprek.
​​Je hebt gekozen voor HCN Hypotheekadvies. Wij gaan aan de slag met de door jouw aangeleverde documenten. Een hypotheek is altijd maatwerk. Om er voor te zorgen dat je het beste hypotheekadvies krijgt maken wij een uitgebreid adviesrapport. We bespreken je situatie bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden. We bespreken alle risico's en oplossingen.

Net een beetje meer.
​Wij begeleiden je tijdens het gehele traject. Als je wilt helpen wij je ook bij onderhandelingen van de aankoop van je woning. Wij adviseren bij het vinden van de juiste taxateur of notaris en lezen de concept koopovereenkomst voor je door. Controle van de afrekening bij de notaris hoort standaard bij onze werkzaamheden.

Kortom, HCN Hypotheekadvies

De eerste stap naar je nieuwe woning

 

hcn-werkwijze-advies