Werkwijze.

Advies. Afsluiten. Verlengen.

Onze Werkwijze

Eerste gesprek.
Het eerste gesprek duurt ongeveer een uur. Dit uur kost u niets. Wij inventariseren uw wensen en situatie en kunnen aangeven hoeveel geld u ongeveer kunt lenen. Daarnaast krijg u uitleg over de verdere vervolgstappen, de door ons te verrichten dienstverlening en inzage over de kosten van advies en bemiddeling.

Tweede gesprek.
​​U heeft gekozen om Hypotheek Consultancy Nederland u te laten adviseren en bemiddelen voor uw hypotheek.
Wij bespreken met u het door ons opgestelde adviesrapport en gaan dieper in op uw situatie en wensen. Op basis van dit gesprek kunnen wij u een passend advies geven en aangeven welke hypotheek het beste bij u past. Als u het door ons gegeven advies overneemt, eventueel aangepast met de door u aangeven aanpassingen, gaan wij uw hypotheek aanvragen bij de geldgever. De geldgever zal dan vrij snel een voorlopig renteaanbod uitbrengen.

Documenten verzamelen en aanleveren.
​​​Als u akkoord gaat met het voorlopig renteaanbod, krijgt u een lijst met documenten die de geldgever van u wilt ontvangen. Deze documenten dient u aan ons aan te leveren. Wij zullen deze vervolgens verder voor u verwerken.
In deze fase kunt u al een afspraak maken met de notaris om de akte te laten passeren.

Definitief aanbod.
​Zodra alle aangeleverde informatie en documenten door de geldgever akkoord zijn bevonden, krijgt u een definitief aanbod van de geldgever.

​Notaris.
Nadat u de definitieve aanbod hebt ondertekend kunt u naar de notaris en uw hypotheek is helemaal rond.

hcn-werkwijze-advies