Hypotheek voor ouderen
Het christelijk alternatief

Bent u op zoek naar een passende woning?

Misschien is uw huidige woning niet meer passend bij uw behoefte, bijvoorbeeld omdat u liever gelijkvloers wilt wonen of dat uw huidige huis eigenlijk groter is dan wat u zou wensen. Misschien wilt u graag uw huidige huis kunnen aanpassen, zodat u er nog tot in lengte van dagen in kunt blijven wonen. Wij van HC Nederland helpen u graag verder. Lees hieronder de mogelijkheden en neem contact met ons op voor een gratis verkennend gesprek.

Uw mogelijkheden
Welke mogelijkheden zijn er voor u als doelgroep?

Ik wil verhuizen

Het kan zijn dat u uw huidige woning wilt gaan verkopen om naar een nieuwe, misschien wel kleinere, woning te gaan. Wij gaan graag met u in gesprek om u in dat proces te begeleiden en u zo volledig mogelijk in te lichten over wat er allemaal bij komt kijken.

Ik wil mijn overwaarde opnemen

Misschien wilt u nog zolang als mogelijk is in uw huidige woning blijven wonen. Daarbij kan het zijn dat uw huis de nodige aanpassingen kan gebruiken om dit ook mogelijk te maken. Denk hierbij aan het plaatsen van een traplift, een verhoogd toilet of een aangepaste keuken. Ook daarvoor gaan we graag met u in gesprek.

Ik wil mijn hypotheek oversluiten

Het kan zijn dat u uw huidige hypotheek wilt aflossen, om zo bij een andere geldverstrekker een hypotheek te kunnen afsluiten. Wij gaan hierover graag met u in gesprek om u hierin bij te staan en te kijken of wij u ook een financieel gunstige hypotheek kunnen helpen afsluiten.

hcn-rgb-transparant-1

Wie zijn HC Nederland?

  • Onafhankelijk
  • Christelijk
  • Keuze uit ruim 40 geldgevers
  • Eerlijk en betrouwbaar
  • Het eerste verkennende gesprek is gratis​
  • Hypotheken, herfinanciering en rentemiddeling
Waarom bij HC Nederland?
HC Nederland is een onafhankelijk hypotheekbemiddelaar. Daarom is ons advies eerlijk, goed en kunnen wij u scherpe rentetarieven leveren. Het meest belangrijke is wel dat wij handelen en werken vanuit onze christelijke principes. Wij zijn inmiddels aangesloten bij zo'n 40 geldgevers verspreid over Nederland.

Ik wil graag een gratis verkennend gesprek!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.