Hypotheek voor een groter huis
Het christelijk alternatief

Ben je toe aan een groter huis?

Ben je je huidige huis ontgroeit, door gezinsuitbreiding en/of omdat je in beter vaarwater zit op financieel gebied? Wil je graag jouw droomhuis kopen? Dit zijn zomaar wat redenen om toe te zijn aan een groter huis. Wij van HC Nederland helpen jou graag in het zoeken en regelen van een passende hypotheek. Lees hieronder over jouw mogelijkheden en neem contact met ons op voor een gratis verkennend gesprek.

Jouw mogelijkheden
Welke mogelijkheden zijn er voor jou als doelgroep?

Hypotheek meenemen

Een mogelijkheid is het meenemen van je huidige hypotheek naar je nieuwe huis. Dat noemen we een meeneemregeling. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op!

Hypotheek oversluiten

Een andere mogelijkheid is het oversluiten van jouw huidige hypotheek naar een nieuwe. Op deze manier kan je de hypotheek kiezen die het beste past bij je nieuwe situatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoe pak ik dit verstandig aan?

Hierboven heb je kunnen lezen over wat je zou kunnen doen qua meenemen of aansluiten van een hypotheek. Maar dan zit je nog met je huidige huis: ga ik deze eerst verkopen of ga ik mijn nieuwe huis alvast kopen? Daarover gaan wij graag met jou in gesprek! Het eerste verkennende gesprek is gratis.

hcn-rgb-transparant-1

Wie zijn HC Nederland?

  • Onafhankelijk
  • Christelijk
  • Keuze uit ruim 40 geldgevers
  • Eerlijk en betrouwbaar
  • Het eerste verkennende gesprek is gratis​
  • Hypotheken, herfinanciering en rentemiddeling
Waarom bij HC Nederland?
HC Nederland is een onafhankelijk hypotheekbemiddelaar. Daarom is ons advies eerlijk, goed en kunnen wij jou scherpe rentetarieven leveren. Het meest belangrijke is wel dat wij handelen en werken vanuit onze christelijke principes. Wij zijn inmiddels aangesloten bij zo'n 40 geldgevers verspreid over Nederland.

Ik wil graag een gratis verkennend gesprek!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.